19 gener 2019

Hola!

Hola!

Des de ben petits establim un vincle amb la natura. Tot sovint no som conscients de tot el que ens ofereix: l’aire que respirem, l’aigua que bevem i que gaudim, els fruits que degustem, els ocells a la primavera, la flora que ens recrea la vista, les passejades incansables entre murs de pedra seca… I infinitat de coses més que donem per fet que formen part de la nostra vida i que sempre tindrem al nostre abast.

Però cada vegada és més preocupant la relació que hi hem establert. Una relació unidireccional en la qual sols utilitzem la natura per al nostre propi benefici. Què li retornem a canvi de tot el que ens regala? Potser no ens imaginem que passarà si no en tenim cura. Com seran les primaveres silencioses, els hiverns sense neu, les tardors incolores i els estius sense aigua?

Per això, des del projecte Gratitud Pallars us volem fer partícips d’un seguit d’iniciatives per a canviar aquesta relació amb la natura. Per tenir-ne cura i retornar-li una part del que ens ofereix de manera gratuïta.

Us convidem a ajudar-nos a reconstruir murs de pedra seca, a mantenir els camins, a compensar la nostra petjada al planeta i a cuidar i conservar la natura creant microreserves al nostre territori.

Us donem la benvinguda al projecte Gratitud!